Cele mai frecvente probleme, care au oameni în pat, potrivit experților

 Dacă aveți vreodată sentimentul de rușine de faptul că a fi intruziv și de a cere pe cineva cu privire la propria viata sexuala, m-am liniștit! „Curiozitatea сгубило pisica” poate fi „, dar satisfacția foto8că el a înviat din morți”. Această satisfacție ceea ce i-a determinat pe cei de la Freud până la redacția Cosmopolitan, de a descoperi ceea ce se întâmplă, fără a ieși dintr-un dormitor (sau in orice alt loc). Aceste anecdote au, de asemenea, avantajul suplimentar de a se simtă mai puțin singuri.

În ediția americană ” The Huffington Post a decis să continue să se hrănească apetitul lacomi societății și de a afla ce fel de probleme sexuale, cel mai adesea, consultanță de specialitate în terapie sexuală. Suspiciunile s-au confirmat: sexul este un act și în mai multe straturi, ceea ce poate afecta mai mulți factori, care variază de la cuplu la cuplu… cu toate acestea, există unele probleme, pe care persoanele care duc o viata sexuala activa, apare de multe ori.

Vestea bună este că, în cele mai multe cazuri, aceste nouă probleme pot fi rezolvate cu o vizită la medic, sau un pic de informații.

Dorinta sexuala nu răspunde cu reciprocitate

„Discrepanța în dorința de a între parteneri-este cea mai comună problemă, la toate, că am să încerc. Pentru pacienții, de obicei, există patru factori care stau la baza. Prima întrebare fizica despre materie, cum ar fi durere în timpul actului sexual. Al doilea motiv poate fi cronică de oboseală sau de stres, asociate, uneori, cu copii sau economice. În aceste cazuri, decizia depinde de schimbări în stilul de viață, dar, de asemenea, să învețe arta, o bună comunicare în cuplu poate ajuta. Dar principalele motive văd, dimpotrivă, originea, istoria, sexuale și psihice într-o persoană sau într-o relație în sine. Apetitul sexual poate fi de multe ori un barometru al sănătății în relație”.

„Problema cea mai comună sexuale, ceea ce vad este lipsa apetitului sexual, și, în special, văd cuplurile în care o persoană are mai mult de dorinta sexuala, decât altele. Decizia depinde de un număr mare de factori. În primul rând, vreau să aflu cât de mult timp astfel de situație și ce circumstanțe s-au dat, atunci când ea a început. De multe ori, probleme sexuale cauzate de probleme într-o relație —de furie, resentimente, trădare…— care trebuie rezolvate înainte de a atinge probleme de sex. Uneori, vreau să vă ajuta partenerul să-și exprime nevoile, direct sau indirect, a se vedea punctul de vedere al celuilalt-cu o poziție mai puțin de luptă. De îndată ce va fi restaurat de comunicare, dificultăți sexuale, de obicei, pentru a îmbunătăți pentru tine”.

-Michael Aaron

„Gay femeile îmi spun în consiliere, că una dintre principalele probleme, atunci când doriți să salvați mai mult sex decât altele. Chiar, s-ar părea, tipic, lesbiene pot fi mult mai puternică decât homosexualii sau cuplurile heterosexuale. Acest lucru se datorează faptului că în cuplurile de lesbiene nu funcționează pe societatea, ca un sacou, sexy, și nu au învățat să facă față sexuală variație. Atunci când femeile vor fi respinse, poate, nu mai cauta partener de sex. Dimpotrivă, bărbații învață de la început tolera eșec. Terapia sexuală abaterea poate deschide noi căi în domeniul sănătății sexuale și normalizarea experienței. Realizând că cultura de gen a creat o barieră, cupluri, lesbiene pot simți mai confortabil, studiind personalitatea și pasiunea”, „arta de a iubi”.

-Cindy Bink

„Una dintre principalele probleme este de a distinge la nivel de dorinta. De multe ori oamenii încep o relație la același nivel de excitație, dar cu timpul dispare, cel puțin pentru unul dintre ele. Prin urmare, de lucru, de detectare a începe, atunci când văd un cuplu, mai întâi împreună, și apoi separat. Eu pot auzi ceea ce nu vă place stilul de abordare și o altă… Sau miros, sau o relație. Poate că există un prejudiciu, care trebuie să decidă, înainte de a nivelul de vulnerabilitate.

Am experienta de lipsa de comunicare, sănătos, studiind metodele lor de comunicare. Vorbim despre ceea ce place sau nu place, nevoile și dorințele, părți ale corpului și despre modul de atingere, de concentrația în mod rezonabil, ceea ce este o placere. Poate foto10ne-RĂNI emoționale, care rămân încă deschise. Fiecare cuplu este diferit și implică sarcinile lor, dar scopul este unul-de a fi mai bine, de percepție și de cunoaștere, dorința de a-și însuși și de partener. Este interesant pentru a vedea modul în care oamenii cresc”.

-Kassi …

„Din experienta mea, ar trebui să fie, că problema este mai frecventă sexuale-sex inegal. Decizia variază în funcție de partener. Pentru cupluri cu copii și de puțin timp, se poate lucra, că a fixa un anumit număr de ori pe săptămână. În acest caz, în terapie, vom vorbi despre forme de sex, care aduc de neuitat romantic și chiar dacă sexul nu este planificată. În alte cupluri, poate că un membru cu mai puțin de sex nu spun că am făcut pentru a îmbunătăți apetitul, de exemplu, sexul oral sau un fel de joc cu cătușe și un bandaj pe ochi. De asemenea, am încerca să le dezvolta compasiunea. De multe ori, partenerul cu un apetit mai mare, te simti ca partenerul tau nu înțelege nevoile dvs., și apoi am explica-i ca partenerul tau nu este activ

se întâmplă bine. Uneori se simt vinovați sau incorectă, pentru că nu pot satisface dorințele sexuale a partenerului”.

-Stephanie Бюлер

  1. Nu există timp pentru sex „, „Nu este timp pentru sex” – aceasta este o problemă pe care o ascult cel mai des meu de interogare. Vrem, dar nu avem timp nici pentru viața personală, nici pentru sex, în viața noastră ocupat. Această scuză este falsă, pentru că sexul nu este doar o chestiune de timp. Cuplurile care au probleme de multe ori au legătură cu alte probleme sexuale, emoționale și fizice mai complexe, cum ar fi, de exemplu, lipsa de dorinta, tulburări de erecție, coitos dureroase, complexe fizice, ejacularea precoce și conflicte personale.

Cred că multe cupluri confabulan despre relația lor și lor probleme sexuale. Preferă să ia calea minimei de confruntare și de a evita sau de a nega faptul că aceste probleme există, susținând din nou și din nou, că sunt prea ocupat pentru a face sex, în loc de a exprima și de a explora dorințele și relații intime cu alte persoane”.

-Katie Битон

Boala

„Lucrările de la indivizi și cupluri care se luptă cu mai multe probleme în viața sexuală, care, de obicei, necesită tratament. De multe ori, atunci când elaboro sexuală istoria pacienții mei, am înțeles că în ultimul timp lucrurile nu merg bine, și că sexul nu mai este ce a fost. Una dintre probleme sexuale, cel mai des este lipsa de dorință. Și acest lucru este foarte frustrant, atât pentru pacienți, cât și pentru experți, deoarece nu este albastru de dorit.

Problema este lipsa de dorință de multe ori se află la intersecția dintre minte, corp și relația, și nu este întotdeauna ușor de a auzi în cultura noastră apaños rapid. Dar există o mulțime de moduri de a se concentra probleme. Vreau să subliniez că procesul în sine este o parte a soluției”.

-Sharon L. Beaver

„Cum să lucreze într-o gamă largă de centrul de cercetări medicale, multe probleme sexuale de care încerc să includă factorul de medic, cum ar fi disfunctia erectila, asociată cu diabet zaharat sau cancer de prostată. Chiar și în aceste situații, probleme, de obicei, pentru a pune nu este suficient de comunicare. Ca de obicei, nu există nici o comunicare deschisă-aceasta este ceea ce transformă mici abateri sau modificări în probleme mari. Unul dintre principalele modele care le-am văzut, este un cerc vicios de frică și dificultăți sexuale, hrănit, incapacitatea de a vorbi deschis despre o problemă sau despre modul de a trata. Acest cerc, de obicei, se termină la lipsa de sex, din cauza lipsei de a vorbi despre ea. Sursa de probleme în comunicarea despre sex, de obicei, de frică: frică, rușine, frică, respingere sau teama de eșec.

Acesta este motivul pentru care tratamentul de tulburări sexuale, de obicei, mult mai mult succes, dacă ambii parteneri implicați. Pentru cele mai multe cupluri care au probleme sexuale, jumătate din munca se face doar ajutându-le să împartă sentimentele, așteptările, temerile și speranțele lor de relații sexuale. Aceasta include studiul de așteptările lor, de a cunoaște și inconștient în sex. Într-un mesaj, de asemenea, ia forma de ajutor de cuplu, pentru a obține recomandări cu privire la lor experiență sexuală”.

-Richard A. Carroll

Dificultăți erectile

„Problemele sexuale sunt mai frecvente printre clienții mei au dificultăți erectile. În cazul lipsei de asigurare de dificultate, tulburare de anxietate, care, de obicei, afectează capacitatea de bărbați la masturbare și de a menține o erecție. Dacă o persoană se află într-o relație serioasă, și el, și partenerul său, va trebui să efectueze o serie de pre-treptat, cu scopul de a angaja persoana fizic cu partenerul, fără nici o presiune și sexuale.

Pentru pacienții care nu au un partener, o soluție la această problemă ar putea fi mai complicat. O persoană poate practica unele exerciții, în timpul masturbarii, pentru a câștiga încrederea în abilitățile lor de erecție dacă vă aflați într-o situație sexuală. De asemenea, nu trebuie să te limitezi griji, dacă va fi de a menține o erecție sau nu, deoarece acele gânduri, care contribuie la dificultăți erectile. Mai bine să se concentreze pe aspecte placute sexual de interacțiune. Puteți, de asemenea, de a aprofunda cunoștințele despre persoana cu care rămâne, înainte de a merge la culcare împreună”.

-Bruce Berman

Coborâre în sex

„Problema de sex unul care am în terapie, este o nenorocire pentru parteneri, atunci când se reduce sau dispare,— activitatea sexuală. Nu există o soluție unică pentru toate cuplurile, deoarece motivele pentru care un cuplu, reduce frecvența sexuale sunt numeroase. De exemplu, disfuncție erectilă, dureri în timpul actului sexual, plictiseala în viața sexuală, lipsa libidoului boli, medicamente sau stres în legătură.

Soluțiile pe care le propun, sunt exercitii care am dezvoltat ca o pereche de făcut în casă și a vedea dacă acestea pot veni în contact cu un mod posibil de erotic. Posibil, am vorbit despre cum se obține personal de timp pentru ei înșiși, ca indivizi și ca un cuplu, pentru a se apropia unul de altul cu interes. Uneori, oamenii, plictisitor, la fel și nu sunt sigur în atractivitatea lor sexuale”.

-Sari Cooper

„Este, cu siguranță, o problemă majoră cu care se confruntă cuplurile lesbiene-este o lipsa de sex. Pentru unii, în termen de o lună; pentru mulți, mulți ani. Motivul este că am auzit în terapie este faptul că el nu este fericit, și cu un alt bun. În timp ce cuplurile heterosexuale au adesea această problemă, studii sociologice, efectuate în SUA, s-a constatat că, după 10 ani de viață în comun, de la 67% heterosexuali oameni, și doar 15% dintre cuplurile de lesbiene încă mai păstrează o relație sexuală, cel puțin, de două ori pe lună. Aceasta este o întrebare importantă în comunitatea noastră.

Soluția problemei constă, în primul rând, de a obține informații exacte cu privire la femei dorința sexuală și, în al doilea rând, să execute un plan cu partenerul tau, pentru a vedea cât de des va intra într-o relație sexuală. Pasiunea romantică principiu, se pare, în mod spontan, se hrănește cu concentrat de comportament (de planificare a citat, de a gândi cu privire la situația, sexis, șopti complimente, și fantezii despre sex). Mintea ta trebuie să se schimbe modul de gândire, planificare și imaginația scene cu conținut sexual. Problema apare atunci când nu este de a face, și poate fi de așteptat ca un fel de tip de stimulare sexuala magic trecerea de la relațiile intime. Nu va fi, deoarece majoritatea oamenilor nu are un astfel de nevoi fiziologice, de neliniște de testosteron. Doar ceea ce ne place, cand ne excitamos”.

-Gabi Matei Corvin

„Cred că problema este mult mai frecventă violența sexuală-este lipsa de interes, și mă uit, atât bărbați cât și femei. Decizia depinde de cauza. În primul rând, eu fac o evaluare pentru a determina de ce la om apar din cauza lipsei de voință. În cazul în care cuplul nu are o anumită

apropierea emoțională, cineva dintre participanți sau ambele pierde interesul pentru sex. În acest caz, terapia va începe să lucreze de comunicare. Nu este întotdeauna suficient pentru a rezolva probleme sexuale, dar dacă aveți probleme în relația, aproape întotdeauna nevoie pentru a le rezolva.

În alte cazuri, lipsa de dorință poate fi o consecință a sexuală a script-ul, care nu satisface nevoile sexuale ale unuia dintre soți. Faptul că perechea nu a dezvoltat un script sexuală, care se potrivește ca o formă de a face dragoste, ce funcționează bine pentru un cuplu. Există mai multe motive pentru care s-ar putea da în acest caz, dar, ca de obicei, nu există nici o legătură. De aceea eu folosesc o varietate de exerciții, menite să-touch pentru a exersa acasă”.

-Sandra Байерса

Durerea in timpul actului sexual

„Ceea ce-mi spun pacienții mei, este o durere în timpul actului sexual. Poate fi, acest lucru nu este o disfuncție sexuală a dominat, dar am uitat de foarte multe ori, pentru că am deja de mai mulți ani studiind această problemă. Principiul de bază în cercetarea mea și pe baza mea de tratament constă în conceptualizarea acestei probleme, cum ar fi tulburări, dureri, și nu ca o disfuncție sexuală, nu este că durerea este sexy, dar sexul este dureros. Există o serie de motive, care justifică o astfel de abordare, dar principalul este că durerea este aproape întotdeauna poate fi invocată în situații, nu sexuale, cum ar fi un examen pelvic sau de a folosi tampoane.

Există două tradiționale de abordare a durerii în timpul actului sexual. Primul-este de a căuta motive fizice în zona genitală. În al doilea rând-de a combina dureri de violență sexuală, vătămare sau o stare emoțională, cum ar fi depresia și anxietatea”.

-Irving Binik

  Unul dintre membrii perechii are de-a face

„Cea mai mare parte a mea de terapie este de a lucra cu cupluri pe marginea prăpastiei. În cele mai multe cazuri, este sau a fost o aventură, recent descoperit. Există cupluri care știu că nu lipsa de satisfactie sexuala, durabil. Din punctul meu de vedere, probleme sexuale-este

în ambele cazuri: fiecare partener, de obicei, diagnosticul de inhibare a apetitului sexual și tulburările de excitație.

Abordarea mea tratamentul începe studierea istoriei relațiilor lor, ci mai degrabă, povestea lor de relații sexuale. Unele cupluri a fost superba de sex? Dacă răspunsul este „da”, la întrebarea, de ce și cum s-a schimbat? Dacă răspunsul este nu, ne vom concentra pe atractie, dorinta si excitare. De obicei, în ceea ce privește femeile, problema se învârte în jurul valorii de până la orgasm. Adică o întoarcere la origini. Dacă acestea sunt loiali în sectorul public, cât și privat? Ce fel de îmbrățișare? Care se bucură de a atinge, a simți și mirosi lor pereche? Contacte sexuale, care încep și se termină cu faptul că nevoia de fizică pură, ca de obicei, la plictiseala”.

-Rita DeMaria

Lipsa de intimitate emotionala

„Nu știm cum să respire, și nu pentru a vă relaxa, avem un scop, mijloace, și ne mișcăm, și în imagine, și am pierdut ceea ce mass-MEDIA nu fac publicitate: de intimitate. Eu optez pentru „traieste si lasa sa traiasca’. La naiba, practica fisting și de a face бесчинство bine, în cazul în care cuplul place, dar există și alte opțiuni care nu sunt disponibile în meniul principal sexuale cu cliențfoto9ii mei. Nu știm, ne iubim. Vom lua timpul nostru, fără a ordinii de zi a filmat. Cu mulți ani în urmă, am lucrat cu un om treintañero, care este adorat de partenerul său. El a spus că a avut o relație sexuală, decent. Dar, de asemenea, că el a mers prea repede, iar partenerul tau nu m-am simțit destul de mulțumit. Prin educație și hipnoterapie, a învățat să fie mai coordonate cu corpul său și de partenerul său. Cinci ani mai târziu, el a revenit la cererea mea. Partenerul tau a avut unele probleme de medici și de penetrare a fost dureros.

Acum, el a durat prea mult timp, și am vrut să fie din nou eyaculador ejaculare. Hipnoterapia a fost util, în timp util, și de această dată funcționează din nou ca o vraja. Acest om a știut ce vrea și conexiune sexuală, că am lucrat pe ambele. Ego-ul său sau domeniul mass-media sociale, și nu în spiritul a ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să se facă cu partenerul în pat… sau in blatul de bucatarie. Nu-mi rămâne nici o îndoială că prin obstacole și de patch-uri de relație, vor face tot ce este nevoie pentru a se adapta la maternitate, de boală și îmbătrânire cu scopul de a menține sexuale conexiune”.

-Rebecca Hope Dnistran

Dependența sexuală

„De fiecare dată când am auzit de mai multe plângeri la comportamentul sexual compulsiv dependența sexuală. Această dificultate poate apărea în mai multe forme și la diferite niveluri de-a lungul contínuum dezavantaje. Abordarea mea este, de obicei, începe studiul de factorii de conducere, care stau la baza, cum ar fi lipsa de control stresul, conflictele Familiale sau abuzului de alcool sau de droguri. Tratamentul începe limitarea, controlul impulsurilor, antrenează abilitățile redirecționare de fantezie și de consiliere în legătură că acest lucru este posibil. În unele cazuri, depresia este un factor de medicamente pentru a spori starea de spirit, ca de obicei, a fi un supliment util la terapie de comportament”.