Sexul dă probleme de tot: șase cele mai populare și rețete, pentru a se bucura de

E un clișeu să spun că sexul nu este important în partener, dar nu este așa: fără o viata sexuala sanatoasa este foarte greu, că perechea va funcționa

Este un loc comun a spune că sexul nu este important în partener, dar nu este așa: fără o foto6viata sexuala sanatoasa este foarte greu de cuplu funcționează în condiții de. Și, din păcate, multe cupluri au probleme cu sexul.

Indiferent de problemele cu caracter medical (care ar trebui să sfătui, în valoare de concediere, cu un medic), mai devreme sau mai târziu, fiecare pereche locuiește momente în care una dintre părți consideră că viața sexuală nu este satisfăcătoare. Aceasta poate fi cauzată de o varietate de circumstanțe, dar, în general, astfel de probleme pe toate perechile.

Nu putem afirma că viața noastră în căsătorie –înțelegerea căsătoriei ca testament juridice sau religioase”, dar ca „perechea ” lung”– să se dezvolte, ca în primele luni de relație, atunci când ne-au dat voia pasiune neînfrânat. Conform majorității studiilor, dragostea, romantismul dispare după patru sau cinci ani, astfel încât, dacă nu mai devreme, atunci când creierul nostru nu mai emisiilor de substanțe, cum ar fi dopamina, feniletilamina, serotonina sau noradrenalina, caracteristice pentru prima etapă a îndrăgostirii.

Greseala pe care o fac multe cupluri să se gândească, că renunțarea la activitatea sexuală de multe ori nu au nici o valoare

Acest lucru nu înseamnă că se va termina dragostea, dar dacă acest lucru nu se întâmplă ceea ce psihologii numesc „dragoste ” tovarășul” –cel care apare după etapa de iubire– încep să apară probleme, în principal în jurul valorii de sex, care, poate, nu mai pare atât de interesant.

Tu trebuie să lupte pentru viața lor sexuală

Greseala pe care o fac multe cupluri să se gândească, că renunțarea la activități sexuale de multe ori nu contează –”avem deja destul de, copii, locul de muncă, părinții, casa…”–. Și da, contează, pentru că de multe ori problemele sexuale ascunde probleme mult mai profunde, și pentru că, în plus, o viață sexuală sănătoasă ajută pentru a rezolva multe alte conflicte, care, aparent, au puțin de a face cu ceea ce se întâmplă sub pat.

Pentru dr. Michael Carson, profesor de psihologie la Universitatea din Denver, nu mă îndoiesc că plăcerea de a face sex creează link-ul de la un partener care asigură legătura între părți. Fără sex, astfel încât nu există nici o „dragoste ” tovarășul”, că merită. Și cum a explicat pe blogul său Psychology Today, cupluri de probleme cu sexul, de obicei, se încadrează în una din aceste șase categorii.

  1. Una din părți vrea mai mult

Despre acest frecventă problemă de perechi au fost efectuate sute de studii, dar și atât de greu pentru a ajunge la o concluzie. Nu mă îndoiesc că fiecare om are propriile sale ritmuri și apetencias, și este normal ca una dintre părți are nevoie de mai mult sex decât alta, problema reală apare atunci când frecvența este mai degrabă mică (așa cum vă iubiți unul pe altul mai puțin de o dată pe săptămână? Puțin), sau atunci când cererea pentru sex uneia dintre părți, este foarte diferită de cealaltă.

Omul de care aveți nevoie de mai mult sex, ar trebui să urmeze o strategie pentru a atinge lor sexuale nevoile și dorințele, și o altă persoană, avem nevoie de o strategie pentru a satisface nevoile partenerului, care nu arata ca capitularea

Cum explică Carson, când ne gândim că noi nu facem suficient de dragoste cu partenerul nostru, garantate de accidentare și lipsa de entuziasm, care afectează toate aspectele legate de relații și de viață comune. Dacă identifica problema, nu avem nevoie de a face, așa că nimic nu se întâmplă –aceasta este „soluția” pe care o aleg de multe cupluri, și aceasta este ceea ce conduce direct la infidelitate sau ruptura– avem de a empatiza cu alții.

„Omul, că aveți nevoie de mai mult sex, ar trebui să urmeze o strategie pentru a atinge lor sexuale nevoile și dorințele, și o altă persoană, avem nevoie de o strategie pentru a satisface nevoile partenerului, ceea ce înseamnă conceptul de „predare”, a spus Carson.

În fapt, după cum recunoaște psiholog, cuplurile heterosexuale sunt femei, care, ca de obicei, de a solicita mai rar, și anume, pentru că ei pierd, înainte de interes, pentru a menține relațiile cu aceeași persoană. În general, plictisitoare. Dar fiți liniștiți, această problemă are o soluție.

  1. Paternitatea

Multe cupluri își păstrează îndeplinesc viața sexuală, în timp ce, atunci când ei decid să creeze o familie. Apoi vorba sarcinii, oribil de carantină, și, după, fraieri, care nu este ceea ce poate fi numită factor, care va trezi pasiunea sexuală. Nu vom tine de a înșela, în rolul tatălui și al mamei este anti-sexual. Și încă un aspect important: chiar și în căsătorii, în cazul în care este respectat în această situație echitabilă a sarcinilor la domiciliu, femeie întotdeauna nevoie pentru a petrece mai mult timp cu copiii, și este, de obicei, se creează frustrare în oameni, care nu văd îndeplinite cerințele de la sex.

Trebuie să înțelegem că relațiile noastre cu un partener trebuie să fie înainte de relația cu copiii noștri

foto7

Ce soluție? Nu este ușor, dar trebuie să ne fie clar că relația noastră cu partenerul ar trebui să fie înainte de relația cu copiii noștri. În cele din urmă, bunăstarea pereche depinde, în primul rând, bunăstarea familiei –partenerul tau ar putea să nu mai fie astfel încât, în orice moment, copilul tau nu va înceta să mai fie niciodată. Toate acestea nu înseamnă că noi ar trebui să lase urmașii noștri în șanț, dar trebuie să rezerve locuri pentru a se bucura de o pereche, nu să se gândească la copii. Pentru ce este nevoie de bunici, cangur și tabere…

  1. Nu vorbește despre

  Uneori, probleme în jurul valorii de sex, că are un partener, artistice și ușor de a stabili, dar au submina comunicare, pentru că, pur și simplu, nu vor fi luate în considerare. „Multe probleme sexuale de perechi are dificultăți, pentru a discuta”, a spus Carson. De obicei, acest lucru se întâmplă între oameni, care vin din toate categoriile de viață, în familie, în cazul în care sexul a fost un subiect tabu, sau că a fost considerat „opțională”.

Această lipsă de informații –că, așa cum deja a fost menționat, se află la baza multor probleme cu care perechi”, ca să nu spun majoritatea, duce la faptul că toți participanții să se simtă la fel de predispuse cere sex, ca atunci când erau singure, că, așa cum explică Carson, „duce intense sentimente de trădare și de respingere”.

  1. El a idealizat pasiune

Cultura de romantism pătrunsă de puternic în societatea noastră, și este una dintre cauzele principale ale problemelor cu partenerul de astăzi. Dragostea идеализировали la o astfel de măsură, că de așteptare, care sunt asociate în perechi, de obicei, acest lucru este imposibil, în momentul contradictorii. Doresc, de asemenea, care va fi nu numai tatăl, iubitor, încrezător în sine, și fratele mai mic, în timp ce acestea sunt în căutarea pentru o relație stabilă și, în același timp, libertatea de a face ceea ce vrea.

Există oameni care cred că sexul ar trebui să fie activitatea spontană, dar acest lucru este greșit: este mai bine să aibă o relație planificate, nu avea

Sex, în plus, ar trebui să fie întotdeauna pasionat, spontane și sălbatice. Dar acest lucru este din mai mult de cinci ani împreună, acest lucru este pur și simplu imposibil. Vestea bună este că sexul nu trebuie să fie spontan, să fie bun.

Sexolog Roberto a explicat Sensul”, „Confidențial”, că sexul poate fi programat, ca și orice altă activitate, chiar merita, ce facem aprofundarea noastră un program incarcat pentru a a practica. Există oameni care cred că sexul ar trebui să fie activitatea spontană, dar acest lucru este greșit: este mai bine să aibă o relație planificate, nu avea.

  1. Sexul nu este interesat

În 1983, sociologul american Pepper Schwartz a creat acest termen Lesbian bed death”, pentru a desemna lipsa de sex în relațiile lesbiene, că, potrivit studiilor, a fost semnificativ mai mare decât în restul cupluri heterosexuale, cât și homosexuale. Deși conceptul a fost foarte criticat pentru faptul că există căsătorii, în care sexul dispare complet și poate fi chiar „de anorexie sexuală”. În acest caz, nu numai că se poate evita pat, dar, de asemenea, o expresie de dragoste si afectiune.

Aceasta este o problemă sexuală mai intensă, care poate suferi mai multe, dar, de asemenea, cele mai dificile decizii. Dacă nici una dintre părți are interesul de a face dragoste cu partenerul, cum veți face pentru a remedia problema? Dacă această situație persistă o lungă perioadă de timp, nu rămâne nimic altceva de separare.

  1. Suntem partener sex cu libertatea

Este încă efectele modificărilor în conceptul nostru de sex. Trăim într-o societate care combină practici sexuale plăcută de libertate și de revoltă, și (surpriză!) în căsătorie nu există nici una, nici alta.

Cum explică psihologul, sexul în cuplu poate fi distractiv, dar dacă ne gândim că, împreună trăim, împreună cu partenerul nostru, sex și-a pierdut capacitatea de a izbăvitor”, iar acum „planchabragas”, nu suntem în măsură să-l văd harul de la dosar. Urgentă de a schimba mentalitatea. Da, nu mai putem simti, ‘bucuria’, care vă oferă de a realiza o nouă cucerire, dar vom fi cu o persoană care ne place cu adevarat, putem evita toate problemele legate de sexul ocazional (care, de asemenea, nu există) și, dacă suntem în el, de la viata sexuala, egal sau mai util.